Uw architecturaal meesterwerk verrijkt met het zwembad van de toekomst

Bent u op zoek naar een exclusief zwembad dat niet alleen visueel verbluffend is, maar ook uitermate duurzaam en onderhoudsvriendelijk? Ontdek dan de wereld van Van Eeckhoudt Pools, dé specialist in roestvrijstalen zwembaden.

De voordelen van onze roestvrijstalen zwembaden:

  • Onvergelijkbare ecologische duurzaamheid: Dankzij de hoogwaardige eigenschappen van inox 316L en de precisie van ons vakmanschap gaan onze inox zwembaden vele generaties lang mee zonder noodzaak tot renovatie of vervanging.
  • Onderhoudsvriendelijkheid: Weg met ingewikkelde en milieubelastende reinigingssystemen. Roestvrijstalen zwembaden zijn van nature hygiënisch en eenvoudig te onderhouden.
  • Perfecte isolatie: Geniet langer en goedkoper van warm zwembadwater door de efficiënte isolatie van onze kuipen en de natuurlijke opwarming door reflectie van het zonlicht op de metalen wanden.
  • Ontwerpvrijheid: Als fabrikant bieden we u totale vrijheid in ontwerp en afwerking. Creëer een zwembad dat perfect aansluit bij uw architecturaal project. Daarenboven bieden we u als ervaren machinebouwer tal van mogelijkheden om een zwembad te automatiseren.

Samenwerking met Van Eeckhoudt Pools: uw garantie op succes

Van Eeckhoudt Pools werkt nauw samen met architecten, aannemers, tuinarchitecten en tuinaannemers om samen de wensen van uw opdrachtgevers te creëren. Hierbij garanderen wij:
Advies bij de keuze van het perfecte zwembadmodel voor uw project.
Opvolging tijdens de volledige realisatie, van ontwerp tot installatie.
Leveren van hoogwaardige     materialen en ervaren vakmanschap.
Bieden van een uitstekende service     en dienst-na-verkoop.

Til uw projecten naar een (nog) hoger niveau

Bent u klaar om uw projecten te verrijken met een hoogwaardig en duurzaam zwembad? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag ons portfolioboek aan. Graag spreken we eens af om kennis te maken, bij u op kantoor of bij ons in Wolvertem.  Zo creëren we samen een zwembad dat uw project tot een waar meesterwerk maakt.

Contacteer ons