Blog

Alle informatie over zwembaden.

Tips
2
min read
In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn van het grootste belang zijn, bieden inox zwembaden een uitstekende optie voor diegenen die willen genieten van de luxe van een eigen zwembad zonder de planeet te schaden. Ze combineren esthetiek, functionaliteit en milieuvriendelijkheid op een manier die weinig andere zwembadmaterialen kunnen evenaren.
Lees meer
Tips
5
min read
Het hebben van een eigen zwembad is een droom voor velen, maar het kiezen van een professionele zwembadbouwer kan een moeilijke taak zijn. In dit artikel zullen we je helpen de geschikte zwembadbouwer te vinden en de belangrijkste factoren te overwegen bij het kiezen van een geschikte zwembadbouwer.
Lees meer
Tips
7
min read
De woorden 'zwembad' en 'tuin' samen gebruiken in één zin, roept een bepaalde magie op. Het idee van een zwembad in je tuin lijkt voor velen een onbereikbare droom. Maar dit hoeft niet altijd zo te zijn.
Lees meer
Heb je ooit gedroomd van je eigen luxueuze zwembad, dat zowel stijlvol als functioneel is? Overweeg dan zeker een inox zwembad!
Lees meer
Installatie
9
min read
Een zwembad in de tuin is voor velen een droom die uitkomt. In dit artikel zullen we het specifiek hebben over inox zwembaden, hun voordelen, nadelen, prijzen en plaatsing. Lees verder om meer te weten te komen waarom een inox zwembad een uitstekende keuze kan zijn voor uw tuin.
Lees meer
Installatie
7
min read
Heb je altijd al gedroomd van een eigen zwembad in de tuin, maar schrikt de prijs van een professioneel geïnstalleerd zwembad je af? Overweeg dan om het zelf te bouwen. Met een zelfbouw zwembad kan je niet alleen geld besparen, maar ook een uniek en gepersonaliseerd zwembad creëren dat perfect past bij jouw wensen en behoeften.
Lees meer
Installatie
16
min read
Waar moet u rekening mee houden indien u een zwembad wil aanleggen? Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende soorten zwembaden die op de markt aanwezig zijn? Kom wat, waar en waarom te weten in de tips & adviezen van deze blog.
Lees meer
Is uw zwembad lek? Komen er tegels los of is uw liner aan vervanging toe? Kortom, dringt een opfrisbeurt zich op? Overweeg dan zeker om een renovatie uit te voeren met inox.
Lees meer
Installatie
3
min read
Om optimaal te genieten van een zwembad hoeft het niet altijd imposant te zijn. Zelfs kleine zwembaden bieden veel plezier. En ze hebben daarenboven ook enkele voordelen.
Lees meer
Tips
3
min read
Straffe uitspraak voor een zwembadbouwer?! En totaal onjuist natuurlijk. Lees verder waarom.
Lees meer
Tips
1
min read
Het leven is niet makkelijk ... Maar een persoonlijke spa maakt veel goed. Vragen uw klanten wel eens naar een goede jacuzzi? Lees dan zeker verder.
Lees meer
Inox of roestvrij staal is het ideale materiaal om uw zwembad te bouwen. Waarom? Ontdek het in deze blog.
Lees meer